Till innehållet

INFÖR DITT BESÖK

KARTA

ALLMÄN INFO
Världsarvsjazzen har genomförs på en grönskande äng bakom Världsarvsgården Erik-Anders i byn Asta utanför Söderhamn.

Erik-Anders - information på visitsoderhamn.se Länk till annan webbplats.

Karta Erik-Anders

ALLMÄN INFORMATION

Parkeringsplatser
Ta med stol
Tänk på väder
Parkeringsplatserna är begränsade. Åk kollektivt!
Ta med stol!
Kläder efter väder

Parkeringsplatser
Antalet parkeingsplatser är mycket begränsade. Välj därför - och för miljöns skull - att lösa biljett till vår festivalbuss! Eller varför inte ta cykeln?

Ta med egen stol
Det finns inga fasta publikplatser, så med egen stol eller filt.

Kläder efter väder
Festivalen genomförs utomhus, tänk på att ta med en varm extra tröja och packa för säkerhets skull med en regnjacka. (paraplyer ej tillåtna.)

Insläpp till festivalområdet
En timme innan första konsert.

BOENDE & RESOR

I Söderhamn finns olika typer av boenden att välja bland: Hotell, vandrarhem, Bed & Breakfast, Air Bnb, skärgårdsstugor, privata stugor, campingar och ställplatser för husbilar. Information om boende hittar du hos Visit Söderhamn: www.visitsoderhamn.se

Bussar tur och retur till festivalen går från centrala Söderhamn. Välj gärna det alternativet för miljön! Parkeringsplatser på festivalområdet är mycket begränsat.

MATMARKNAD

Köp nåt på matmarknaden
Köp nåt på matmarknaden
Lokalt producerad sotare
Lokalt producerad sotare
Ta med egen picknick
Ta med egen picknick
Grilla fisk
Grilla nåt - kanske fisk?
Burgare funkar alltid
Burgare funkar alltid
Kolbulle
Ladda ner menyn här

HÅLLBARA EVENEMANG

Som en del av Söderhamns kommuns arbete med hållbarhet har riktlinjer för Hållbara evenemang tagits fram för att ta steg mot ett mer miljömässigt, ekonomiskt och socialt hållbart samhälle.

Världsarvsjazzen har under alla år haft det perspektivet och därför är maten som serverras i samband med festivalen lagad på lokalt producerade livsmedel och av lokala krögare.

Samverkan med lokala företag minskar antalet långa transporter, skapar arbetstillfällen för företagen i närområdet och det i sig skapar engagemang och stolthet för vår plats.

Även de gåvor vi ger till artisterna har genom åren varit lokalt producerade av konsthantverkare och konstnärer aktiva i kommunen.

Allt från krögare, bussbolag, leverantörer av scen, ljus- och ljudteknik, skyddskläder, staket, bajamajor, intäckningar och tält med mera har hyrts in från lokala leverantörer.